• Altijd het ideale kraamcadeau met de Babycadeaubon

Veelgestelde vragen

Wat is de Babycadeaubon?

De Babycadeaubon is een nieuwe cadeaubon in Nederland. Deze cadeaubon is het ideale cadeau om te geven aan ouders die net een kindje hebben gekregen. Je kunt op de cadeaubon een bedrag zetten tussen €5 en €150. De Babycadeaubon is na uitgifte 2 jaar geldig en in delen te besteden.

Hoe lang is de Babycadeaubon geldig?

De Babycadeaubon is na uitgifte 2 jaar geldig.

Hoe kan ik het saldo van de Babycadeaubon opvragen?

Je kunt het saldo en de vervaldatum opvragen via onze Saldochecker. 

Wat is een security code (SC)?

De security code (SC) is een 6-cijferige code en bevindt zich achterop de pas onder de zilveren kraslaag. De security code is een extra beveiliging. Deze heb je nodig voor het checken van het saldo en bij het online besteden van de Babycadeaubon.

Waar kan ik de Babycadeaubon kopen?

De Babycadeaubon is te koop bij Primera en Jumbo Supermarkten.

Waar kan ik de Babycadeaubon besteden?

De Babycadeaubon is te besteden bij: Babypark, Noppies, C&A, Zalando, Baby-Dump, deBijenkorf.nl, NAME IT, Happybee, Kinderkleding.nl, Peertje.nl, Coccinelle, thekidsrepublic.nl en Kinderkleding-tekoop.nl.

Kan ik het tegoed op de Babycadeaubon in meerdere keren besteden?

Ja, je kunt het tegoed in meerdere keren en bij verschillende aangesloten winkels/webshops besteden tot het tegoed op is.

In welke waarden is de Babycadeaubon verkrijgbaar?

De Babycadeaubon kan opgewaardeerd worden in ieder gewenst bedrag tussen €5 en €150.

Hoe kan ik met de Babycadeaubon betalen in de winkel?

Babycadeaubon is gemakkelijk in gebruik. In een fysieke winkel overhandig je jouw Babycadeaubon bij de kassa, het bedrag op jouw Babycadeaubon wordt van het totale bonbedrag afgehaald waarna je het eventuele restantbedrag op een andere manier betaalt.

Hoe kan ik met de Babycadeaubon betalen in een webshop?

Bij het afrekenen in een webshop kun je kiezen voor Babycadeaubon als betaalmethode. Deze staat naast iDeal, overboeking etc. Je vult het 19-cijferige kaartnummer in en eventueel de 6-cijferige security code. De SC vind je onder de zilveren kraslaag op de Babycadeaubon. Mocht je na betaling nog een restbedrag moeten betalen dan kan dit via iDeal worden voldaan.

Wil je winkelen bij Zalando of op deBijenkorf.nl? Dan kun je jouw Babycadeaubon via onze website omwisselen voor een digitale cadeaubon die bij de webshop besteed kan worden.

Ik heb de Babycadeaubon omgewisseld voor een digitale cadeaubon van Zalando of de Bijenkorf. Hoe kan ik de digitale code nu gebruiken in de betreffende webshop?

Zalando

1) Log in op jouw account op Zalando.nl, de Zalando app of maak een nieuw account aan;
2) Vul je Zalando Cadeauboncode in via jouw account onder 'Mijn cadeaubonnen' (let op: het is geen 'kortingscode');
3) Ga naar je winkelmand, doorloop de stappen en bij het selecteren van jouw betaalmethode vink je aan: 'Ik wil graag mijn tegoed gebruiken';
4) Mocht je niet het hele tegoed gebruiken dan blijft het restant staan in jouw Zalando account onder 'Mijn cadeaubonnen'.

Bijenkorf

Om op deBijenkorf.nl jouw Cadeaucard te verzilveren, dien je bij de stap Betalen ervoor te kiezen om je Cadeaucard te verzilveren. Dit kun je doen middels het invullen van de 24-cijferige code. Jouw Cadeaucard is inzetbaar voor het volledige collectie.

Te besteden bij o.a. Noppies, deBijenkorf.nl en Baby-Dump
Bekijk alle acceptanten
De Babycadeaubon is in delen te besteden
en 2 jaar geldig
Op te waarderen met ieder gewenst bedrag
tussen €5 en €150
Zoek
Mijn Fashioncheque
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie