Een zwangerschap, feliciteer de aanstaande ouders!

Een zwangerschap, feliciteer de aanstaande ouders! 

Een aankondiging in jouw directe omgeving! De aanstaande ouders zijn dolblij en willen het al weken van de daken schreeuwen. Eindelijk is daar het moment! Hoe gaan ze het bekendmaken? Een leuke foto op Instagram? Creëren ze een gezellig moment met familie en vrienden thuis? Gaan ze bij hun dierbaren langs met de echofoto? Er zijn vele manieren om het nieuws te brengen, maar het staat vast dat het altijd een bijzonder moment is wanneer een zwangerschap wordt bekendgemaakt. Een moment met vreugde, plezier en opwinding voor zowel de ouders, als voor de dierbaren.

Je bent verrast, enthousiast en erg blij voor de aanstaande ouders. Wat nu? Geef je een cadeau? Een cadeau is een prachtige manier om aanstaande ouders te feliciteren en hen te laten zien dat je deel wilt uitmaken van hun vreugde. 

Babycadeaubon is in deze fase het perfecte cadeau, omdat nieuwe ouders vaak nog moeten inventariseren wat ze nodig hebben. Jij geeft met Babycadeaubon de keuzevrijheid om zelf iets te kopen. Ga voor de fysieke Babycadeaubon of stuur de digitale ‘Gefeliciteerd, baby op komst’ cadeaukaart op. Laat je inspireren in onze webshop!