Mijn account

Over Babycadeaubon

Wat is de Babycadeaubon?

De Babycadeaubon is het ideale cadeau om te geven aan ouders die net een kindje hebben gekregen. Je kunt op de cadeaubon een bedrag zetten tussen €5 en €150. De Babycadeaubon is na uitgifte 2 jaar geldig en in delen te besteden. Wil je graag weten hoeveel er op jouw Babycadeaubon staat? Bekijk het saldo in onze Saldochecker.

Waar kan ik een Babycadeaubon kopen?

De Babycadeaubon is te koop bij Primera, Jumbo Supermarkten, PLUS, Poeisz Supermarkten, Cigo, Spar, Hoogvliet, Dirk, Dekamarkt, Jan Linders, Tabaktief en Libris/BLZ. Bekijk de websites van de verkooppunten voor een filiaal bij jou in de buurt! Online kun je hem kopen via onze webshop, Primera.nl en Cadeaubon.nl.

Waar kan ik de Babycadeaubon inleveren?

De Babycadeaubon is te besteden bij: Babypark, Noppies, Baby-Dump, Koeka, NAME IT, Happybee, Tumble 'N Dry, Little Dutch, Vingino, Coccinelle, Kinderkleding-tekoop.nl, C&A en May Mays.

Hoe werkt het?

In een winkel betalen:

Babycadeaubon is gemakkelijk in gebruik. In een fysieke winkel overhandig je jouw Babycadeaubon bij de kassa, het bedrag op jouw Babycadeaubon wordt van het totale bonbedrag afgehaald waarna je het eventuele restantbedrag op een andere manier betaalt.

Online betalen:

Bij het afrekenen in een webshop kun je kiezen voor Babycadeaubon als betaalmethode. Deze staat naast iDeal, overboeking etc. Je vult het 19-cijferige kaartnummer in en eventueel de 6-cijferige security code. De security code (SC) vind je onder de zilveren kraslaag op de Babycadeaubon. Mocht je na betaling nog een restbedrag moeten betalen dan kan dit via iDeal worden voldaan.

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie