Mijn account

Privacy Statement

Acceptanten: de winkels  waar de Consument de Babycadeaubon kan verzilveren. De winkels die aangemerkt worden als Acceptanten staan vermeld op www. babycadeaubon.nl.

Babycadeaubon: een Babycadeaubon van Gift Card Company B.V.

Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en houder is van een Babycadeaubon. 

Privacy beleid

Gift Card Company B.V. hanteert een strikt privacy beleid. Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie. Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via deze website, telefoon of op andere wijze worden vrijwillig verkregen. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Gift Card Company B.V. Gift Card Company B.V. draagt er zorg voor dat uw gegevens veilig opgeslagen worden en blijven.

Gebruik en registratie gegevens

Gift Card Company B.V. registreert de specifieke code van uw Babycadeaubon als u deze (deels) verzilvert bij een aangesloten winkel voor het controleren van de geldigheid. Dit wordt enkel gebruikt ter controle van de code. Wij gebruiken deze gegevens niet langer dan voor de verwerkelijking van het doel waarvoor zij is verzameld en verwerkt.

Indien u contact opneemt met de klantenservice per e-mail, dan wel telefonisch uw e-mailadres achterlaat, bewaren wij uw e-mailadres alleen om via uw e-mail op uw vragen te reageren. Wij zullen geen contact met u zoeken via uw e-mailadres voor enig ander doel.

Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden zonder uw toestemming, tenzij Gift Card Company B.V. daartoe verplicht is op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen u en Gift Card Company B.V. 

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over deze privacy statement of over andere privacy zaken, dan kunt u een e-mail sturen naar info@babycadeaubon.nl. U hebt altijd de mogelijkheid om de gegevens die wij van u hebben ontvangen in te zien en/of te wijzigen.

Babycadeaubon en andere websites

Deze website kan hyperlinks en verwijzingen naar andere websites bevatten. Gift Card Company B.V. kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor de privacy statement van de website die u bezoekt, indien aanwezig.

Eenzijdig wijzigen privacy beleid

Gift Card Company B.V. houdt zich het recht voor dit privacy beleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze privacy statement pagina’s doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst inhoudelijk aangepast op  25 februari 2020.

Zoek
Mijn account
Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie