kleertjes.com

Laat ze stralen. 
Wij geloven dat een mooiere wereld begint bij kinderen. Bij kinderen die alle ruimte krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen. Om tot volle bloei te komen. Zodat ze op kunnen groeien tot authentieke, evenwichtige en veerkrachtige volwassenen.

Je wil daarbij alles aanreiken wat kinderen nodig hebben. Daarom is het onze missie om alle kinderen in Nederland te empoweren in hun groei. We moedigen alle ouders aan hun kinderen dát te geven waar kinderen vrij en blij van worden. Of dat nu onze kleding is, meubels voor de kinderkamer of speelgoed. Of gewoon liefde en aandacht. 

Bij kleertjes.com maken we het je gemakkelijk. Bij ons vind je altijd producten die bij jouw kind passen. Ongeacht budget, want we maken merkproducten toegankelijk voor alle kinderen van Nederland.

We helpen je om het juiste te kiezen voor jouw kind, zodat hij of zij met een zelfverzekerd gevoel kan groeien.

We zorgen dat het snel in huis is en dat je het gemakkelijk kunt retourneren als je kind er niet blij van wordt. We hebben een goede klantenservice, die altijd voor je klaarstaat.

Bij kleertjes.com vind je een uitgebreid aanbod met heel veel verschillende merken, producten en prijzen en kun je kiezen voor het aanbod wat het beste bij jouw kind past. Zodat kinderen de mooiste en fijnste versie van zichzelf kunnen zijn. Zodat kinderen gaan stralen.

Meer weten? Ga naar de inspiratiepagina van kleertjes.com.

Vergeet niet om de Babycadeaubon te bewaren, indien je iets retourneert. Kleertjes.com zal het bedrag terugstorten op de cadeaukaart.

Back to top